ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΩ ΔΟΚΕΙ
ΑΡΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Διακύρηξη
Όραμα
Δράσεις
Αρχές
Αξίες
Στόχος
 

 

 

 

 

Το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας και η εθελοντική οργάνωση Βήμα για Δημοκρατία Πολιτών σας καλούν να παρευρεθείτε στην εξαγγελία της δυνατότητας δημιουργίας ενός Δημοβουλίου Πολιτών για τον κοινωνικό έλεγχο του Κοινοβουλίου των Πολιτικών που επιδεικτικά αγνοούν τη θέληση του Ελληνικού Λαού.

            Ευελπιστούμε να συγκροτήσουμε μια Λαϊκή Εθνοσυνέλευση, όπου μεταξύ άλλων θα συμβάλλει στη δημιουργία και κύρωση του νέου Συντάγματος τωνΠολιτών μέσω δημοψηφισμάτων και εναλλακτικών μορφών άσκησης της Λαϊκής Κυριαρχίας.

            Ζητούμε από τους νοήμονες και δημιουργικούς συμπατριώτες μας να στελεχώσουν εθελοντικά τις 500 προβλεπόμενες θέσεις του Δημοβουλίου των Πολιτών, αφού θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας και οι επόμενοι θα αναμένουν την κυκλική εναλλαγή στις θέσεις του.

 

Η εξαγγελία θα πραγματοποιηθεί στις 11/11/11 ημέρα Παρασκευή, ώρα  16:00 στην Πνύκα και θα ακολουθήσει οργανωτική Συνδιάσκεψη ώρα 19:00 στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου, Αχαιού 16, Κολωνάκι, Αθήνα (www.eplo.eu)

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εγγραφείτε στο www.3ddemocracy.eu ή  στην ηλ. Διεύθυνση dimovoulio@gmail.com  Επίσης  μπορείτε  να  επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210-3648300.

 

Με εκτίμηση 

Γιώργος Λ. Κόκκας

 Βήμα για Δημοκρατία Πολιτών

Ιπποκράτους 42   Τ.Κ. 10680 Αθήνα

Τηλ.: 2103648300 - Fax: 2103610882

geoko@otenet.gr

www.dimopolis.gr

 

 

Νόμοι
Ποινές - Δικαιώματα
Κοινωνική - Οικονομική Πολιτική
Σοφιστική Σχολή
Συνδρομές - Εισφορές


Επιστροφή