ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΩ ΔΟΚΕΙ
ΑΡΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Διακύρηξη
Όραμα
Δράσεις
Αρχές
Αξίες
Στόχος
 
Πρός Αγανακτισμένους

Ανδρες και Γυναίκες Αθηναίοι,

οι αριθμοί είναι σημαντικοί αλλά δίχως δομή θα καταρεύσουν όπως τα Περσικά στίφη στις Ελληνικές φάλαγγες. Για να υπάρξει συνέχεια στο κίνημα απαιτείται οργάνωση για να αποτελέσει την ραχοκοκαλιά του σώματος που θα του επιτρέψει να κινηθεί, να μπορέσει και να επιτεθεί και να αμυνθεί. Οι μεγάλοι αριθμοί και η πολυσυνθετότητα δεν θα είναι πάντα εκεί και οι καθεστωτικοί με προβοκάτσιες θα ταυτοποιήσουν το κίνημα για να το βαπτίσουν αρνητικά και με ένα άλλοθι  να επιτεθούν. Για να αποκτηθεί η οργάνωση χρειάζεται δημοκρατική δομή δηλαδή κλήρωση άρα και κληρωτίδα.

Πάρτε ένα βαρέλι μεγάλο και καλέστε τον Έλληνες με ηλικία πανω απο 30 ετών και ώς 60, ανδρες και γυναίκες   με μη φανερά σημάδια κάποιας συναισθηματικής ή νοητικής υστέρησης, να συμμετάσχουν στην κλήρωση προσωρινής βουλής. Εγγράψτε τα ανόματα των εθελοντών και μιά προσωρινή επιτροπή να κληρώσει δημοσίως 500. Απο αυτά νέα κλήρωση για 50 που θα αποτελεί το προεδρείο και νέα κλήρωση απο τα 50 για πρόεδρο. Διάρκεια προσωρινής βουλής όση και το κίνημα, προεδρείου μία εβδομάδα και προέδρου μία μέρα.

Οι υπόλοιπες 50δες να ομαδοποιηθούν ώστε με κλήρωση καθε εβδομάδας να διαδέχονται το προεδρείο με νέο ημερήσιο πρόεδρο απο την ομάδα τους. Μετά η βουλή να κληρώσει ομάδες εργασίας, περιφρούρισης, δικαστές, επιτροπές,κλπ. Αμέσως να ζητηθεί απο τον κόσμο μεσα στην εβδομάδα να εισηγηθεί στην βουλή σε εντεταλμένα όργανα της θέματα προς συζήτηση που η βουλή θα τα εξετάσει στην διάρκεια της εβδομάδας, ως προς την καταλληλότητα και μετά θα τα εισηγηθεί, ώστε την επόμενη Κυριακή να γίνει δημόσια συζήτηση ρητόρων σε βήμα με λόγο και αντίλογο με χρόνο που ορίζεται απο κλεψύδρα και ο λαός να ψηφίσει έστω και δια βοής για ευκολία. 

Τα ψηφίσματα είναι Νομοι και αποτελούν νομοθεσία του λαού.

Παραδείγματα:1)εγκυρότητα ή άρνηση των εκλογών 2) άρνηση ή αποδοχή κυβέρνησης εκλεγμένης με ψήφο, 3) συμφωνία μόνιμης λαικης κυβέρνησης που θα πάρει την εξουσία και θα υπακούν αλλά και θα πληρώνονται απο αυτήν τα σώματα ασφαλείας κλπ .

Να μην καταλήξει το κίνημα λαοκρατική πανήγυρις.

 

Κράτος Δήμων

http://www.dimokratia.org/html/vouli.html

Νόμοι
Ποινές - Δικαιώματα
Κοινωνική - Οικονομική Πολιτική
Σοφιστική Σχολή
Συνδρομές - Εισφορές


Επιστροφή