ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΩ ΔΟΚΕΙ
ΑΡΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ


Διακύρηξη
Όραμα
Δράσεις
Αρχές
Αξίες
Στόχος

 Πορεία Ευψυχίας

                                   

Αρχίζουμε μια νέα πορεία. Μια πορεία ευψυχείας, πορεία μακρά που θα στοιχήσει τους πολίτες γύρω απο την Πόλη τους. Μια πορεία κάλεσμα για δράση και αγωνιστική συμμετοχή.

Ξεκινήσαμε θέτοντας το ιδεολογικό μας στίγμα.  Τον πρώτο χρόνο θα αναρτήσουμε μία σειρά σύντομων άρθρων που θα δώσουν την εικόνα της ιδεολογίας μας των θέσεων και των προτάσεων που αυτή μας παρέχει. Αυτό το στάδιο προπαρασκευής  θα παρουσιάσει μια πλήρη και ολοκληρωτική ιδεολογία που απαντάει σε όλα τα ερωτήματα της ζωής και έχει στόχο την υπερίσχυση έναντι όλων των ιδεολογιών, την πλήρη και απόλυτη κυριαρχία της.

Δεν θα φτιάξουμε μια ιδεολογία, δεν θα εφεύρουμε άλλο ένα ΅σημείο των καιρών΅, αλλά θα ξεθάψουμε μια καλά κρυμμένη διαχρονική αλήθεια, που λάθρα επιβιώνει σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής και ατομικής ζωής. Εμείς θα ξεσκεπάσουμε την αλήθεια τραβώντας το ψεύδος που την σκεπάζει. Θα μιλήσουμε για την πραγματικότητα με τους όρους μας, και θα την κοιτάξουμε κατάματα.

Στο αμέσως επόμενο στάδιο θα ανοίξει η είσοδος στους πολίτες μέλη παράλληλα με την σχολή Σοφιστικής, όπου καθηγητές με ειδικότητα στα επιμέρους θέματα μελέτης  θα εκπαιδεύουν  αφιλοκερδώς τα μέλη στην Πολιτική. Το στάδιο αυτό θα έχει διάρκεια όση χρειαστεί για την εγγραφή ενός ικανού αριθμού πολιτών που απαιτείται για τις λειτουργίες της Εκκλησίας του Δήμου, και θα υποστηριχτεί επικοινωνιακά. Τα μέλη θα εντάσονται στις φυλές και τριτύες τους άμεσα με την εγγραφή και θα επικοινωνούν άμεσα μεταξύ τους.

Στο τρίτο και τελικό στάδιο θα ανοίξει η Αγορά για την Εκκλησία του Δήμου όπου θα ξεκινήσει με εικονική προπαρασκευή της πραγματικής που θα λάβει χώρα στην Πνύκα, ενώ η εικονική θα διατηρηθεί υποστηρικτικά της.

“ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΟΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΑ ΧΘΕΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΣΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.”

ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΩΝ

 

 
Νόμοι
Ποινές - Δικαιώματα
Κοινωνική - Οικονομική Πολιτική
Σοφιστική Σχολή
Συνδρομές - Εισφορές


Επιστροφή