ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΩ ΔΟΚΕΙ
ΑΡΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Διακύρηξη
Όραμα
Δράσεις
Αρχές
Αξίες
Στόχος
       Pax Mortuus -Η ειρήνη των νεκρών
 

 Την «ειρήνη» ονοματίζουν οι νικητές και  θα έπρεπε κανονικά να αποκαλείται με το όνομα αυτών που κατασπαράζουν 2.000 χρόνια την φυλή μας. Πίσω απο το μέσο επιβολής της νέας τάξης, του χρήματος, πίσω απο τους ναούς του, τα τράστ, τις πολυεθνικές και τις τράπεζες, πίσω δηλαδή απο τα απρόσωπα ανώνυμα κέντρα βρίσκονται έμβια όντα, συνασπισμένα σε μια ολιγαρχία που σχεδιάζει και οργανώνει αυτήν την νέα «ειρήνη» με τους πολιτικούς εντολοδόχους να εκτελούν διαμορφώνοντας το κεντρικό σχέδιο τοπικά. Δεν μπορούμε με ασφάλεια να ονομάσουμε το είδος ή τον τύπο αυτής της σκοτεινής ολιγαρχίας παρά στη βάση των συμπτώματων στον οργανισμό, το μέγεθος της συνολικής βλάβης στην ανθρωπότητα και το περιβάλλον διαγνώσκουμε ότι μπορεί να είναι σαφέστατα παρασιτική αφού παρουσιάζει όλα τα χαρακτηριστικά θανατηφόρου ιού όπως ο έμπολα το σύνδρομο ανοσοποιητικής ανεπάρκειας ή ο καρκίνος. Πρόκειται σίγουρα για ένα ξενιστή που έχει πρόγραμμα την εξαφάνιση του οργανισμού που διαβιεί για την δική του τροφή, μια ολιγαρχία που θα επιβάλει την ειρήνη της μαζί με τον θάνατό της όπως τα καρκινικά κύταρα πεθαίνουν μαζί με τον οργανισμό που τα εξέθρεψε φθινόμενος. Ίσως η κρυφή ολιγαρχία να διατάσεται απο ένα κεντρικό νού, ένα ιθύνοντα νού υποκρύπτοντας ένα άγνωστο ηγεμόνα που επιθυμεί διακαώς να δώσει το όνομά του σε αυτήν την δική του ειρήνη. Όμως τελικά θα ονομαστεί ειρήνη των νεκρών αφού οι νικητές αυτής της ειρήνης θα είναι και θύματά της.   

Με την κατίσχυση του Ρωμαϊκού gladio, αρχικά επί των λαών της Μεσογείου και Ασίας και ακολούθως της Αφρικής και Ευρώπης η Pax Romana  επέβαλε το Ρωμαϊκό Δίκαιο και εξήγαγε το Ρωμαϊκό τρόπο ζωής. Το 800 μχχ ο Καρλομάγνος σε μια Ευρωπαϊκή ενοποίηση εμπέδωσε στην Ευρώπη την Pax Christiana επιβάλλοντας στα έθνη την οικουμενική ιουδαϊκή αίρεση. Στον 20ο αιώνα με το τέλος των παγκοσμίων πολέμων η Pax Americana επέβαλε τον κεφαλαιοκρατισμό πρωτίστως στον Δυτικό κόσμο και ακολούθως στις γεωγραφικές σφαίρες επιρροής της στις άλλες ηπείρους.

Τρείς επάλληλες στρώσεις «πολιτισμού» που επικάθισαν η μία πάνω στην άλλη με το αίμα των νεκρών και λαβωμένων αναρίθμητών γενεών. Ο κόσμος που ζούμε σήμερα, η ιστορία που διατρέχει τις μνήμες μας, οι πεποιθήσεις και οι ιδέες που περιτρέχουν στο συλλογικό φαντασιακό μας απεικονίζουν και συνάμα στοιχειώνονται απο την επιβολή κάθε αθέλητης «ειρήνης».Η επιβολή της κάθε «ειρήνης» στην λευκή φυλή επέφερε τεράστια δεινά και στους άλλους λαούς σε όλες τις ηπείρους συσωρεύοντας το μίσος  και την διαχρονική οργή τους.

Το τέλος της τελευταίας ισχνής Δημοκρατίας της Ρωμαϊκής σήμανε και το τέλος του εκπολιτιστικού ρόλου της λευκής φυλής για την ευδαιμονία των λαών ώς κέντρο εξανθρωπισμού. Το τίμημα της παράδοσης της Ρωμαϊκής Συγκλήτου στον Αύγουστο, δηλαδή της παράδοσης του τελευταίου προπύργιου Δημοκρατίας μιας ισχυρής στρατιωτικά πόλης στην τυραννία, το στρατιωτικό σφάλμα του  Μαξέντιου στην Μιλβία γέφυρα, της ήττας δηλαδή του τελευταίου ισχυρού εθνικού στρατιωτικού σώματος στην ιουδαιοχριστιανική δοξασία, το ολέθριο σφάλμα της άρνησης του Σαλουστίου να διαδεχτεί τον Ιουλιανό της άρνησης δηλαδή να κρατηθεί στην εξουσία η Εθνική θρησκεία, ήταν η σφαγή όλων των ηρωϊκών Εθνών, η καταστροφή των Εθνικών Θρησκειών τους και η διάλυση των εναπομείναντων ισοκρατικών πολιτευμάτων.

Η πνευματική ανέλιξη της ανθρωπότητας έπαυσε με την καταστροφή της Δημοκρατίας, αφού το ελεύθερο πνεύμα υποδουλώθηκε και άρα εξορισμού σταμάτησε να δημιουργεί. ‘Έκτοτε καθε πνευματικό επίτευγμα πραγματώνεται είτε στήν τυμβωρυχία  του Ελληνικού κόσμου  είτε επαναστατικά ενάντια στο καθεστώς είτε στρατευμένα κατά παραγγελία και κατεντολήν της ολιγαρχικής εξουσίας όπως η σύγχρονη επιστήμη. Στήν αυτοκρατορία η λευκή φυλή σταδιακά μετετράπη σε τύραννο που σε όλη την εποχή των Ιχθύων δουλοποιεί τους λαούς στη σφαίρα κυριαρχίας της. Ο βίαιος εκχριστιανισμός  μετατρέπει τα έθνη σε οικουμένη, ένα σύνολο πιστών και απίστων, ενώ η επιβολή του καπιταλισμού μετατρέπει την οικουμένη σε αγορά, σε ένα σύνολο παραγωγών και καταναλωτών.  Πιά αυτή η αγορά μετατρέπεται σε ανοικτό δεσμωτήριο, όπου διαχωρίζονται αυτοί που θα επιβιώσουν απο αυτούς που θα εκτελεστούν, όχι με την κλασσική πρακτική των πολέμων,  και των συνεπειών τους αλλά με ύπουλες μαζικές γενοκτονίες που στο οπλοστάσιό τους  περιλαμβάνουν οικονομική αφαίμαξη, εμπόριο οργάνων, μεταλλαγμένη διατροφή, δηλητηρίαση του περιβάλλοντος, γεννετικό έλεγχο, μαζική ψυχική σύνθλιψη, καταστολή συνειδήσεων και άλλα ευρηματικά σαδιστικά μέσα.

Είναι αλήθεια πώς απο την καταστροφή του Ελληνικού κόσμου η μόνη εξέλιξη έστω και μετά την μεσαιωνική οπισθοδρόμιση ήταν μόνο τεχνική και τεχνολογική με αιχμή την πολεμική, την τεχνολογία εξάλειψης ανθρώπων. Η ευρώπη θα γίνει ένα θέατρο μάχης αναρίθμητων πολέμων που θα την ταλανίζουν και ματώνουν με τελικό αποτέλεσμα την γενοκτονία και τον περιορισμό αυτής της φυλής. Εφεξής η ιστορία θα συγγράφεται απο τους νικητές πολέμων που συλλέγουν και ιδιοποιούνται τα λάφυρα των ηττημένων.

Η «νέα τάξη πραγμάτων»  η νέα «ειρήνη» πού καλείται να ολοκληρώσει την ομογενοποίηση ενοποιώντας τους λαούς όχι πιά σε ένα αθέλητα κοινό δίκαιο,  όχι σε μια αθέλητη ηθική  μιας ανατολίτικης θρησκείας, ουτε σε ένα αθέλητο χρηματοκεντρικό τρόπο ζωής, αλλά σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης λαών που δεν χρειάζεται φυλακές και κάγκελα αφού αυτό θα είναι η ίδια η γή!

Ο έλεγχος συνειδήσεων των λοβοτομημένων γενεών απο την διαχρονική ομογενοποίηση, την ιστορική άγνοια, τον τεχνητό αφύσικο σύγχρονο τρόπο ζωής περνάει στο στάδιο της εξαθλίωσης του ανθρώπινου είδους με την μεταλλαγμένη διατροφή, έκλυση και διασπορά καταστροφικών στοιχείων στην τροφική αλυσίδα, πρόσμιξη ηθών, επιγαμία φυλών, περιορισμό γεννήσεων, ήτοι την νέα ανάμειξης των απομειναριών της Ελληνικής κληρονομιάς με την νέα βαρβαρότητα. Οι διαχρονικές ολιγαρχίες των επικυρίαρχων  της λευκής φυλής πρέπει πράγματι να την μισούνε.

Η νέα τάξη πραγμάτων δεν είναι για όλους. Στα θύματά της  συγκαταλέγονται και όλοι αυτοί που δεν γεννήθηκαν ποτέ, όσοι άνθρωποι δεν είδαν το φώς επειδή τους απαγορεύτηκε απο τον οικογενειακό προγραμματισμό της νέας τάξης ή εκτρώθηκε απο την εμφυτευμένη ηθική των παραλίγο γονέων τους ή τον οικονομικό αποκλεισμό τεράστιων τμημάτων της που αδυνατεί να  τα αναθρεψει.

Το σχέδιο αυτό είναι σχέδιο μιας αργής σταδιακής αυτοκτονίας, όπου αφού αφοπλίζεται το σώμα, παραλύεται ο νούς, αδυνατίζει η ψυχή, φθείρεται τό σώμα σταδιακά ώστε βιολογικά να εξασθενίσει και αρχίζει να δηλητηριάζεται να ευνουχίζεται, να λιμοκτονεί, μεχρι να ξεψυχίσει. Γίνεται φανερό λοιπόν απο την σταθερή και αδιάλειπτη προσήλωση στην καταστροφή του σώματος της λευκής φυλής με τέτοιο σκληρό ολικό και σαδιστικό τρόπο πως δεν μπορεί να αποτελεί σύμπτωση, κακιά στιγμή ή χρονική συγκυρία, ούτε ενδογενής κακοδαιμονία αλλά έργο ενός είδους που ο θάνατός της είναι η ζωή του.

Ο θάνατος της λευκής φυλής ώς σύνολο υπαγορεύει και το θάνατο των συνεργών και εκτελεστών αυτού του σχεδίου που θα προέλθει είτε απο την φυσική τους φθορά  εξαιτίας του ελάχιστου αριθμού τους είτε θα αποδεκατιστούν  απο εχθρούς που καραδοκούν πράγμα που σημαίνει πως  αν είναι ομόφυλοι πράττουν λογικό σφάλμα και θα υποστούν τις συνέπειες της επιλογής τους. Αν πρόκειται για αλλόφυλους που με τόση σπουδή, με τόσο απάνθρωπο μένος εκτελούν κρυφίως αυτήν την διαρκή γενοκτονία θα πρέπει να υποτελούν σε μη ανθρώπινο είδος αφού στην ανθρώπινη φύση συνυπάρχει ο ερπετοειδής εγκέφαλος με τον μανιταροειδή, το άγριο και πολεμικό με το ευσπλαχνικό και ιδεαλιστικό. Ως εκ τούτου θα διαπιστώναμε και μακρές περιόδους ειρήνης, ευημερίας ειρηνικής συνύπαρξης και πνευματικής προόδου και όχι τα σύντομα διαλείμματα ανάπαυλας για προετοιμασία ενός νέου πολέμου..

Η λευκή φυλή στο κρεβάτι του ασθενούς, αριθμεί περίπου μισό δισεκατομύριο ασθενικά σώματα και πνεύματα κατόχους  αναπτυγμένης τεχνολογίας που αναλογεί στο ένα δεκατοτέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού με σαφή δημογραφική μείωση με χρόνο ζωής που δεν υπερβαίνει δυό τρείς αιώνες. Το γεγονός πως οι άλλες φυλές ακόμα και αυτές που πληθαίνουν στον πλανήτη μας σήμερα δεν αντιδρούν παρατηρώντας χαιρέκακα τον μεγάλο τους εχθρό να αργοπεθαίνει εξαιτίας των ανοικτών λογαριασμών που η πρόσφατη δισχιλιετή  εμπειρία τους άνοιξε,  δεν σημαίνει πως και οι ίδιες δεν νοσούν.  Το τέλος της λευκής φυλής θα είναι και δικό τους μέλλον.

 Η Εθνική θρησκεία μας διδάσκει πως το αίμα είναι ο ναός της ψυχής, η ψυχή  ανάσα του αίματος γιαυτό ακόμα και οι νοητικές ασθένειες ανιχνεύονται σε παρουσία  τοξινών στο αίμα. Δεν είναι διόλου περίεργο πως αφού ο πόλεμος είναι εξορισμού αιματηρός και η επιβαλλόμενη «ειρήνη»,  δουλεία εξορισμού ψυχοφθόρα με ποια τροφή θρέφονται οι ξενιστές, γιατί εργάζονται για την νέα τάξη, γιατί επιβάλλουν δηλαδή παγκόσμια κυριαρχία μαντρώνοντας την ανθρωπότητα. Γιατί το παιχνίδι της συσώρευσης όλου του πλούτου δεν αποσκοπεί στην συγκέντρωση εξουσίας όπως διατείνονται πολλοί αλλά στην άσκησή της για την ικανοποίηση αυτής της ανάγκης. Ο ύπουλος αυτός σταδιακός θάνατος για την τροφή αυτής της κρυφής ολιγαρχίας που τρέφεται απο την μιζέρια και τον θάνατό μας.

Είμαστε απλά η τροφή τους. Οι λαοί αποτελούμε το μενού μιας ολιγαρχίας που θρέφεται με αίμα και δουλικά συναισθήματα που απολαμβάνουν. Τα στενάχωρα συναισθήματα που αποπνέουν οι δυστυχείς όλου του κόσμου είτε λιμοκτονούν στην Αφρική είτε γενοκτονούνται στην Ασία είτε ζούν άθλια στα σύγχρονα γκέτο της Δύσης είναι η γκουρμέ διατροφή τους όπως για τα σκουλήκια ένα πτώμα αποτελεί τσιμπούσι.

Για να κατανοήσουμε το μυαλό ενός σχιζοφρενή ή ένός τρελλού απαιτείται ολόκληρη επιστήμη  με τεράστια βιβλιογραφία μελέτες, όργανα, ιδρύματα και έρευνες και πάλι ώς σύνολο αδυνατούμε να κατανοήσουμε πως κάποιοι μπορούν να κάνουν τόσο κακό σε άνθρώπους. Μερικοί δεικνύουν μάλιστα και μη ανθρώπινη υπόσταση σε αυτό όμως μέχρι να αποδειχτεί ωφείλουμε να είμεθα επιφυλακτικοί και σκεπτικοί. Τί νόημα άλλωστε έχει όταν βαλλόμαστε και ματώνουμε να γνωρίζουμε τον εχθρό, όταν το πρώτο μέλημα μας είναι να προστατευτούμε απο τα πυρά, και μετά να βρούμε την πηγή. Τότε θα πρέπαι να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα όπλα. Και αυτό δεν αποτελεί επουδενεί σόφισμα.

Τι νόημα έχει να «πολεμάμε» αόρατους στην κοινή θέα εξωγήϊνους επικυρίαρχους όταν δεν μπορούμε να ρίξουμε τις οικονομικές ολιγαρχίες που ασκούν οικονομικό στραγκαλισμό, αν δεν μπορούμε να ρίξουμε υποτελείς κυβερνήσεις που με σικέ εκλογικές αναμετρήσεις κατασκευάζουν αποτελέσματα ή υφαρπάζουν την ψήφο μας με την προπαγάνδα ακριβοπληρωμένων τηλεοπτικών αστέρων με  δικά μας χρήματα; Άλλωστε αν η απάνθρωπη σκοτεινή ολιγαρχία είναι εξωγήϊνης φύσεως δεν πρέπει να είναι τόσο ισχυρή αφού χρειάστηκε αιώνες ίσως χιλιετηρίδες για να εξαλείψει το ανθρώπινο είδος που πληθαίνει συνεχώς ή χρειάζεται την επικουρία από ανθρώπινες ολιγαρχίες για να εφαρμόσει το σχέδιο της. Και ασφαλώς θα έχει και δικούς της εχθρούς αφού για κάθε δράση υπάρχει αντίδραση. Έχει λοιπόν μεγαλύτερη αξία το έργο της απο την φύση της ειδικά όταν διαβιεί λάθρα ώστε να μην  μπορεί να αποκαλυφθεί και  όταν το έργο της είναι καταστροφικό για την ανθρωπότητα.

Τι  λοιπόν κάνει αυτήν την αφανή ολιγαρχία τόσο σαδιστικά απάνθρωπη, τόσο ακόρεστη στον πλούτο και άπληστη για εξουσία, να έχει τόση αδιάκοπτη και αδιάλλειπτη εμμονή με την εξαφάνισή μας αν η δυστυχία μας δεν είναι η ψυχική και νοητική τροφή της; Ακόμα και αν τελεί υπο όχι αλλόφυλη αλλά αλλογενή επικυριαρχία ξενιστών τί τη κάνει να συνεργεί στον αφανισμό μας;

Απαντάμε λοιπόν η απόλυτη εξουσία είναι το απόλυτο κακό είναι και αυτό που μπορεί να είναι τόσο απάνθρωπο. Αφού το απόλυτο καλό για τον άνθρωπο είναι ο εξανθρωπισμός και η θέωση του τότε το απόλυτο κακό είναι η υποδούλωση και η θηριοποίησή του. Ακόμα και οι Θεοί σε όλες τις Εθνικές φυσικές δηλαδή φυλετικές Θρησκείες είναι πολλοί για να νέμονται την δύναμή και να την αντισταθμίζουν όταν συνασπιστούν απέναντι στον ισχυρότερο απο αυτούς Θεό! Όπως στους Ουρανούς έτσι και στην γή πρέπει οι άνθρωποι να διαχειρίζονται την δύναμη.

Αφού η απόλυτη δύναμη, η συγκεντρωμένη δύναμη είναι απόλυτα κακή γιατί απλά είναι επικίνδυνη δεν θα έπρεπε να μοιράζεται; Γιαυτό οι σοφοί πρόγονοί μας με τα Ισοκρατικά πολιτεύματα διανείμαν την εξουσία αιρετά και ανακλητά, ενιαύσια, πολύαρχα έως και κληρωτά. Γιαυτό πολεμούσαν μέχρι θανάτου σε καθε επιβουλή ξένων ή Ελληνικών τυραννιών για να μην χαθεί η  εξουσία απο τα χέρια των πολλών γιατί αυτή ακριβώς η διανομή της εξουσίας ορίζει την ελευθερία, άρα πολεμούσαν για να μην χαθεί λοιπόν η ελευθερία τους.

Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τόσος πλούτος στην γή συγκεντρωμένος στα χέρια λίγων, ποτέ η πολιτική εξουσία δεν ήταν τόσο εξαρτημένη και ποδηγετημένη απο τα συμφέροντα, ποτέ στην ιστορία δεν υπήρξε τόση στρατιωτική και τεχνολογική δυνατότητα καταστολής του πλήθους. Ποτέ άλλοτε τα πλήθη δεν ήταν τόσο απαθή άβουλα και άοπλα. Ας μην αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί τόση κακία θεέ μου; Aς μην περιμένουμε την αιωνίως αναβληθείσα δευτέρα παρουσία να σωθούμε αφού αυτό το ναρκωτικό είναι ένα απο τα διαχρονικά όπλα διάλυσης της αντίδρασής και βασικό  συστατικό της αδράνειάς μας.

Αν χαθεί η λευκή φυλή που στο παρελθόν διακρίθηκε για τα πολιτιστικά επιτεύγματά της γινόμενη κοινωνός και πομπός της ελευθερίας και εξανθρώπισε την ανθρωπότητα  τι θα γίνει με τους υπόλοιπους λαούς που η ιστορία τους έχει να επιδείξει μόνο αυταρχικά πολιτεύματα δουλοκτητικές αυστηρά ιεραρχικές κοινωνίες; Θα σπεύσουν προθύμως  να υπηρετήσουν την νέα τάξη, τον νέο απόλυτο αφέντη, συμβιβαζόμενοι με την δουλεία ώς φυσικό τους ρόλο, η απλώς θα εξαλειφθούν πολύ σύντομα αφού δεν θα μπορέσουν να φέρουν τις αντιστάσεις που έφερε η αντιδραστική λευκή φυλή;  Αντιστάσεις με μύριους αγώνες απέναντι σε επιβουλές, απο την πρόσφατη στον προηγούμενο αιώνα αντίσταση στην παραχώρηση κοπής και εμπορίας νομίσματος στους ιδιώτες τραπεζίτες μεχρι την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό και μέχρι την επι δεκαπέντε αιώνες εθνική αντίσταση στην επιβολή του χριστιανισμού.

Είναι ζωτικής σημασίας λοιπόν να μην χαθεί η μάχη της επιβίωσης της λευκής φυλής ακόμα και τώρα. Και για να μην χαθεί πρέπει πρώτα να δοθεί. Η λευκή φυλή η μαχητικότερη αλλά και η φονικότερη της ιστορίας χάνεται γιατί δεν μάχεται. Δεν ξέρει ποιόν και τί να πολεμήσει γιατί να αγωνιστεί. Πρέπει να ανακτήσει την ελευθερία για να μπορέσει να επουλώσει τις πληγές της και να ορθοποδήσει. Για να βρεί την ελευθερία πρέπει να θυμηθεί και να επιδιώξει την αυθεντική Δημοκρατία.

Η εισβολή των αράβων και ασιατών ξεκίνησε απο των Ευρωπαϊκό νότο και την Ευρασία. Ξεκινάει με την εξίσωση μισθών των γηγενών με τους μετανάστες και την εξαθλίωσή τους, συνεχίζει με  την επιβολή ξένων προς τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό και παράδοση ηθών και τον ιδεολογικό καταναγκασμό για επιμιξία. Η Ευρώπη σε δύο δεκαετίες έχει κυκλωθεί ενώ η χαμηλή γεννητικότητα αποτέλεσμα του μέχρι τώρα αφύσικου βίου που επιδίωκε το βιοτικό επίπεδο  και η σημερινή τεχνητή κρίση χρέους αλλοίωσε την σύνθεση των πληθυσμών σε βαθμό που οι αλλοδαποί θα ισοφαρίσουν σε δέκα χρόνια τους γηγενείς.

Η οδηγία της εισβολής δεν δίνεται από εξωευρωπαϊκά κέντρα αλλά απο τις ίδιες τις Βρυξέλλες. Η απαγόρευση άμυνας των πληθυσμών και η αδρανοποίηση προέρχεται απο το ίδιο το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και τον Ο.Η.Ε. Οι λαοί είναι μόνοι τους, τεμαχισμένοι σε εριστικά κόμματα, αδρανοποιημένοι απο διαλυτικές ιδεολογίες, ενοχοποιημένοι απο διαφυλετικές προπαγάνδες και αυστηρές κυρώσεις, με χείριστο όλων την σταδακή μετατροπή της σύνθεσής τους σε περιχαρακωμένα άτομα στην ιδιωτεία  και σε ένα προσωπικό έντεχνα κατασκευασμένο τρόπο ζωής. Είναι σαφές πως  το διοικητικό προσωπικό του κακού βρίσκεται στο υπερεθνικό κοινοβούλιο με τις εκχωρημένες απο τις τοπικές ολιγαρχίες υπερεξουσίες του.

Είναι πρόδηλη η ανάγκη ακύρωσης αυτής της σύμβασης απο τους λαούς με την διενέργεια εκλογών απο τους λαούς με αίτημα τον σχηματισμό λαϊκών εθνικών κυβερνήσεων. Οι μεταβατικές επαναστατικές κυβερνήσεις θα πρέπει να επιδιώξουν πρωτίστως την κάθαρση με την παραδειγματική  εκτέλεση των προδοτών πολιτικών,  των επίορκων  και των καταχραστων, την δήμευση των περιουσιών, την δίωξη των πολυεθνικών την εκδίωξη των εισβολέων απο λαϊκή εθνοφυλακή.

Εθνικοποίηση των υλικών και παραγωγικών μέσων, εθνικοποίηση των συνειδήσεων, εθνική θρησκεία, προστασία της ζωής και αξιοπρέπειας, κίνητρα για υπεργεννητικότητα, σύσταση Ομοσπονδίας Ελευθέρων Εθνών για την κοινή πορεία και οικονομική και στρατιωτική άμυνα των ευρωπαϊκών εθνών. Με το πέρας της μεταβατικής κυβέρνησης και υπό τον έλεγχο της εθνοφυλακής σταδιακή μεταβολή του πολιτεύματος απο αιρετό σε κληρωτό με ετήσιες αρχές. Σύσταση εβδομαδιαίας εκκλησίας του Δήμου σε κάθε πόλη για τις τοπικές και εθνικές αποφάσεις όπως και την αποστολή ανακλητών κληρωτών πρεσβειών και αντιπροσώπων  στα όργανα της Ομοσπονδίας των Εθνών που θα λογοδοτούν και ελέγχονται στην εκκλησία του δήμου που τους απέστειλε χωρίς μόνιμη έδρα αλλά φιλοξενούμενη. Για όλα τα θέματα, πολιτικά, κοινωνικά, θρησκευτικά, οικονομικά, περιβαλλοντικά θα αποφασίζουν οι εκκλησίες των Δήμων αυτό που νομίζουν άριστο για το έθνος τους.   

Η λευκή φυλή ωφείλει ακολούθως να αναλάβει τις ευθύνες  για τα λάθη της και να ζητήσει συγγνώμη απο την ανθρωπότητα για τα κακά που προξένησε τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια και να αναλάβει θεραπευτικό ρόλο στα κράτη της Αφρικής που αφαίμαξε και απελευθέρωσης όλων των λοιπών λαών απο τις τυραννίες ώς αποστολή και χρέος της.

Κράτος Δήμων

 

Νόμοι
Ποινές - Δικαιώματα
Κοινωνική - Οικονομική Πολιτική
Σοφιστική Σχολή
Συνδρομές - Εισφορές


Επιστροφή