ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΩ ΔΟΚΕΙ
ΑΡΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Διακύρηξη
Όραμα
Δράσεις
Αρχές
Αξίες
Στόχος
                       Κράτος Δήμων-Οργανόγραμμα
 

Η Δημοκρατία δεν είναι ιδεολογία είναι μηχανισμός διανομής των εξουσιών. Ευνοεί και προάγει τις προσωπικότητες που την συνθέτουν δεν τις λατρεύει. Αυτός ο μηχανισμός που προβλέπει την βράβευση των προσωπικοτήτων όταν την στηρίζουνε προβλέπει και την εξορία τους όταν την επιβουλεύονται. Ακολουθεί η οργάνωση του Δημοκρατικού πυρήνα:

4 ιδρυτικά μέλη του συλλόγου Kράτος Δήμων τέσσερεις ρόλοι (εκπροσώπιση-συντονισμός -γραμματεία-ταμείο)

10 οργανωτέςΦυλοβασιλείς για εποπτεία, σκορπισμένοι στην Αττική αρχικά-εχουν ευθύνη διευθύνσεως. Οι 10 οργανωτές είναι  ισόβιοι ανανεώνονται είτε με παραίτηση όπου την θέση την παίρνει ο τοπικός βοηθός-φρατίαρχος ή απολύονται μετά απο ομόφωνη απόφαση και των 3 φρατίαρχων αν δεν είναι τυπικοί στον εποπτικό τους ρόλο.

 Ο κάθε ένας απο αυτούς έχει:

3 βοηθούςΦρατίαρχους- ένας σε κάθε τριττυά της φυλής με τρείς λειτουργίες-προστασία του πυρήνα απο διείσδυση προβοκάτορων  μεταφορά πληροφοριών στους δημάρχους τους επικοινωνία με τους άλλους φρατίαρχους και συλλογή πληροφοριών )- οι 30 βοηθοί  είναι  ισόβιοι ανανεώνονται είτε με παραίτηση όπου την θέση την παίρνει ο τοπικός δήμαρχος ή απολύονται με πλειοψηφία εκ των 10-15 δημάρχων τους αν δεν είναι τυπικοί στον εποπτικό τους ρόλο. (1,4% των αξιωμάτων)

 

Κάθε πυρήνας των  3 βοηθών έχει:

10-15  στρατολόγους μελών ο καθέναςδημάρχους –για κάθε φυλή 1 απο καθε σύγχρονο δήμο με ρόλο διαφωτιστή, έλεγχο νεοεισερχόμενων πολιτών, εγγραφή στους καταλόγους, πειθαρχία, επιβολή κυρώσεων. Οι δήμαρχοι αλλάζουν αξιοκρατικά με εκλογές καθε χρόνο. (0,6% των αξιωμάτων)

 

Σε κάθε δήμαρχο αναλογούν 5 πολίτες αρχικά  :

 

 Ήτοι: 50 μέλη- πολίτες- ανα φυλή 500 πολίτες σύνολο για την συμμετοχή στην διαδικασία της κλήρωσης, την ανάδειξη αρχόντων και σύσταση Αρχών και διανομή ευθυνών  με σκοπό την εκκλησία του Δήμου για την δημιουργία ψηφισμάτων και Νόμων. (98% των αξιωμάτων)

Αναλογία: 98% κληρωτά αξιώματα-αιρετά 0,6% διορισμένα 1,4%

 Κράτος Δήμων

info@dimokratia.org

 

Νόμοι
Ποινές - Δικαιώματα
Κοινωνική - Οικονομική Πολιτική
Σοφιστική Σχολή
Συνδρομές - Εισφορές


Επιστροφή