ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΩ ΔΟΚΕΙ
ΑΡΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Διακύρηξη
Όραμα
Δράσεις
Αρχές
Αξίες
Στόχος
         Η κατάρρευση του κοινοβουλευτισμού.
 

 

Την πλήρη απογοήτευση στην κοινοβουλευτική αντιπροσώπευση θα διαδεχτεί η άμεση δράση όλων.

Το αντιμνημονιακό ρεύμα βρήκε στον Σύριζα την μεγαλύτερη συγκέντρωση του που εξαιτίας της υπαναχώρησης στις αρχικές θέσεις του και την τεράστια διαπραγματευτική ήττα που υπέστη, απώλεσε ανεπιστρεπτί! Ο δογματικός αναχωρητισμός του ΚΚΕ και η τραχεία στρατηγική της ΧΑ σε συνδυασμό με τον αστικό συντηρητισμό οδήγησε σε αυτήν την πλατιά αλλά πρόσκαιρη συσπείρωση. Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο διασπασμένο σε εξωκοινοβουλευτικά σχήματα όπως το ΕΠΑΜ και τα κόμματα της άκρα αριστεράς, θα διασπαστεί περαιτέρω από τον νέο-αντιμνημονιακό Σύριζα πιθανώς με την Κωνσταντοπούλου ηγήτορα.

Η συμμαχία των κοινωνιστών κρατιστών ΚΚΕ και ΧΑ παρόλο που έχει ιστορικό προηγούμενο στην συμμαχία Χίτλερ Στάλιν δεν θα επαναληφθεί. Τα δύο αυτά κόμματα αφενός θα διπλασιάσουν τις δυνάμεις τους αντλώντας το πρώτο από την αριστερά του Σύριζα και το δεύτερο από το πατριωτικό ήμισυ των ΑΝΕΛ (που θα βρεθούν  στον δρόμο χωρίς ελπίδα επιστροφής παρέα με το ΛΑΟΣ και την ΔΗΜΑΡ), αφετέρου θα στερήσουν μέγα πλήθος του αντιμνημονιακό ρεύματος στις κοινοβουλευτικές επιλογές τους.

Το ΕΠΑΜ θα περάσει οριακά για να συγκυβερνήσει με τον νέο Σύριζα αν κερδίσει τις εκλογές αν όχι να κάνει γνωστή την πολιτική του εθνικού νομίσματος. Μετά την πολιτική ήττα του Σύριζα στις Βρυξέλλες, το αντιμνημονιακό στρατόπεδο κατάλαβε πια στο σύνολο του πως το ευρώ πάει παρέα με το μνημόνιό του και η εντολή του θα είναι καθαρά η ρήξη με την Ευρωπαϊκή σφηκοφωλιά χωρίς να περιμένει ανύπαρκτες επαναστάσεις ή συμμαχίες με τον ευρωπαϊκό Νότο για υποστήριξη. Το τρίτο μνημόνιο θα φέρει εξώσεις από τα σπίτια μας και νέες μεταναστεύσεις, επίθεση σε θυρίδες και την συγχώνευση σε δύο των τεσσάρων συστημικών τραπεζών για να μεταφέρουν στο μέλλον το πάντα επικείμενο κούρεμα των καταθέσεων. Η ανεργία θα ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια που είναι πραγματικά  σήμερα και το παιχνίδι του επαναδανεισμού για να πληρωθεί το δάνειο με κόστος νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις θα οδηγήσει στο απαιτημα της δραχμής με κάθε τρόπο.

Η απεργία διαρκείας θα ακολουθήσει την οικονομική δυσπραγία από την εσωτερική στάση πληρωμών ως συνέπεια! Το 2016 αν δεν υπάρξει κοινοβουλευτική δύναμη να εκφράσει πολιτικά αυτή την κοινωνική επιταγή η εξέγερση θα φέρει πόλεμο πρωτοβουλιών μεταξύ ΚΚΕ νέου Σύριζα, Επαμ για επαναστατική κυβέρνηση ή Συντακτική Εθνοσυνέλευση υπό το βάσιμο ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης που θα προσκαλέσει η μνημονιακή παράταξη, όσο βρισκόμαστε εντός ΕΕ, και που θα συμπληρώσει την κατοχή μας για την εκμετάλλευση των εθνικών πόρων που ήταν και ο αρχικός στόχος τους από την ένταξή μας στην ΕΟΚ..

Ίσως θα πρέπει να ξαναδούμε το σχέδιο επιστροφής στην δραχμή τύπου Σόιμπλε πριν τα δύο άκρα καπελώσουν το λαϊκό κίνημα όπως ιστορικά συνηθίζουν ποδηγετώντας τα αιτήματα του στα δικά τους προγράμματα ολοκληρωτικών ιδεολογιών. Αυτό για να γίνει απαιτεί οργάνωση της λαϊκής βάσης σε επίπεδο πολιτοφυλακής σε όλη την χώρα. Τώρα μονάχα αυτές οι δύο δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΧΑ μπορούν να αναλάβουν αυτήν την πρωτοβουλία μετά την κοινοβουλευτική κατάρρευση λόγω της οργάνωσης που διαθέτουν και του ετοίμου πλάνου τους ενώ η τρίτη του ΕΠΑΜ ακόμα πάσχει από ιδεολογική εμπέδωση του οράματος της με αποτέλεσμα την ισχνή συσπείρωση των οπαδών του.

Η πολιτική οργάνωση των Δήμων θα περιμένει τις ζυμώσεις από την σύγκρουση αυτών των δυνάμεων για να βρει έδαφος να πατήσει και δεν θα είναι η εξωκοινοβουλευτική απογοήτευση που θα οδηγήσει σε αυτήν αλλά ο φόβος οπισθοδρόμησης σε αυτά τα δύο φαντάσματα του παρελθόντος. Σε καθεστώς ανθρωπιστικής κρίσης ένα νέο ΕΑΜ από οργανώσεις κινήματα και φορείς θα αντιμάχεται την νέα "αγγλική επέμβαση" από την ΕΕ με την μορφή των Η.Ε. που θα προσκαλέσει η παραπέουσα μνημονιακή παράταξη για να επιβάλει και στρατιωτικά την κατοχή μας.

 Οι αμεσοδημοκράτες θα δράσουμε στην σκιά αυτών των γεγονότων εκτάκτου ανάγκης στις παρυφές του εθνικού κινήματος αλληλοβοήθειας που ονομάσαμε ήδη νέο ΕΑΜ με όραμα την πολιτειακή μεταβολή στα Ελβετικά πρότυπα σε καθεστώς αυτονόμησης. Εκεί θα μας βρει και ο Ισλαμικός κίνδυνος το νέο αμερικάνικο γεωπολιτικό χαρτί για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία υπό Αμερικανική σκέπη, που είναι και το διακύβευμα του όλου σχεδίου , εκεί και το ελληνικό ραντεβού με την πολεμική μας ιστορία ως έσχατη ποινή της αφρονης πολιτικής Τους....

 

ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΩΝ

 

Νόμοι
Ποινές - Δικαιώματα
Κοινωνική - Οικονομική Πολιτική
Σοφιστική Σχολή
Συνδρομές - Εισφορές


Επιστροφή