ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΩ ΔΟΚΕΙ
ΑΡΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Διακύρηξη
Όραμα
Δράσεις
Αρχές
Αξίες
Στόχος
                           
 

 

Το αντιμνημονιακό ρεύμα έγινε ποτάμια και αυτά ρυάκια... 

Το σύστημα κατάφερε να το κατακερματίσει εκμεταλευόμενο στο έπακρο την ισχύ του και το νεοελληνικό χαρακτήρα της φαυλότητας του κοντόφθαλμου συμφέροντος, των εγωισμών και του κυρίαρχου ατομισμού. Αν οι μνημονιακοί ίδρωσαν για λίγο σήμερα γελάνε.


Σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένα αντιμνημονιακό κόμμα στην βουλή και ούτε ένα με αξιώσεις να εισχωρήσει σε αυτήν. Όταν υπήρχε ρεύμα και προέκυψε φυσικά και αυθόρμητα, ένα πρωτόγνωρο για την εποχή μας φαινόμενο να μαζευτούν 500.000 έως 1.000.000 χειμαζόμενοι νεοέλληνες όρθιοι στο Σύνταγμα για 5 μήνες, δεν υπήρχε η οργάνωση, η ηγεσία και το πρόγραμμα να το κατευθύνει. Το αίτημα ήταν κατά του μνημονίου, κατά του πολιτικού προσωπικού της μεταπολίτευσης αλλά δεν πρότεινε λύση.


 Οι ΑΝ.ΕΛ. ήταν η πρώτη και μόνη οργάνωση που μετέτρεψε ένα τμήμα του ρεύματος σε 5% εκλογική της βάση για να μπει στο κοινοβούλιο με τα γνωστά σήμερα απογοητευτικά αποτελέσματα. Ένα ακόμα αντιμνημονιακό κόμμα το Ε.ΠΑ.Μ κατάφερε και πήρε 1% και διαβιεί έκτοτε λόγω αποτυχημένων χειρισμών μόνιμα εκτός των θυρών του. Οι αποστάτες του ΣΥΡΙΖΑ, (του κόμματος που συγκέντρωσε το σύνολο του αντιμνημονιακού ρεύματος για να το προδώσει πανηγυρικά στο δημοψήφισμα με τον νεολογισμο του "ΝΟΧΙ" (όχι που μεταφράζεται ως ναι για όσους έχουν μείνει πίσω στα γράμματα), οι ΛΑΕ και ΠΛΕΥΣΗ βρίσκονται μακριά και χώρια εκτός βουλής να παίξουν την τύχη τους στα ζάρια. Όσο για το Κ.Κ.Ε και την Χ.Α σαν τους γέρους του muppet show κράζουν και καυτηριάζουν τα κακώς κείμενα από καθέδρας, στην πράξη παθητικοί συνεργοί του ίδιου συστήματος που κατηγορούν νομιμοποιώντας το δια της παρουσίας τους στην βουλή. Οι μνημονιακοί κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια. 


Πολύ καθυστερημένα, τώρα που είναι πια πολύ αργά, αφού το αντιμνημονιακό ρεύμα επέστρεψε στους καναπέδες, πολύς κόσμος αντιλαμβάνεται πως το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο μνημόνιο και το πολιτικό προσωπικό που το εξυπηρετεί αλλά στο πολίτευμα και στρέφεται προς την άμεση δημοκρατία. Χωρίς να εξαιρέσουμε από την μεγάλη εικόνα τους υπέρ-πατριώτες που αναμένουν σωτήρες με τις αιματηρές λύσεις των τανκ αλλά και τους διαχρονικούς γιακωβίνους από την αντίπερα που στήνουν γκιλοτίνες και φτιάχνουν κρεμάλες, οι δημοκράτες κατασκευάζουν κόμματα και κομματάκια εγκλωβισμένοι στην κοινοβουλευτική πρακτική που αντιμάχονται. Για την ώρα οι υπερ-πατριώτες μάχονται με πλαστά ομόλογα, οι ιακωβίνοι με βιοποριστές κοινωνικούς ληστές τραπεζών και οι δημοκράτες με κόμματα δημοκρατίας....Οι μνημονιακοί έχουν πια ξεκαρδιστεί στα γέλια με τα χάλια μας. 

Κάθε μήνα ένα ακόμα κόμμα "ηθικής" της δημοκρατίας βρίσκεται στα σπάργανα το ένα πιο ηθικό από το άλλο. Κάθε μήνα και ένα κόμμα που "θα φέρει την δημοκρατία" φτιάχνει το καταστατικό του που περιλαμβάνει όλα τα αιτήματα και τα απαιτήματα, τους ευσεβείς πόθους του λαού σε μια κόλλα χαρτί Α4. Κάθε μήνα πιο σπουδαίοι από του προηγούμενους επίδοξοι κομματάρχες ζητούν πάλι την ψήφο μας υποσχόμενοι αμεσοδημοκρατία μέσω ίντερνετ.. Η λέξη δημοκρατία έχει γίνει δημόσιο κωλόχαρτο και αν ο σκοπός μας δεν ήταν να την προστατεύσουμε από όλους τους καπηλευτές της σίγουρα θα την είχαμε πρώτοι σιχαθεί.

 Επί του παρόντος και εν συντομία προς όλους τους κατ`ισχυρισμόν δημοκράτες: 

Α. την δημοκρατία δεν την υπόσχεσαι με κόμματα, δημιουργείς την εκκλησία του δήμου. 

Β.Η δημοκρατία δεν ζητάει ψήφους αλλά λειτουργεί με κλήρους μεταξύ ίσων και ομοίων.

Γ.Η δημοκρατία δεν έχει ιδεολογία γιατί είναι ισοκρατία, άρα δεν έχει οπαδούς αλλα λειτουργούς της. 

Αντί να μαζεύετε λοιπόν υπογραφές από τους ίδιους και τους ίδιους φίλους της δημοκρατίας μέχρι να βαρεθούνε και αυτοί να υπογράφουν τζογάροντας την τύχη της για να πάτε εσείς να καταθέσετε στον Άρειο Πάγο τα ηθικά καταστατικά σας, βγείτε αφού πιστεύετε τόσο στην αμεσοδημοκρατία να μεταστρέψετε τους ψηφοφόρους σε πολίτες, οργανώνοντας πολιτικά το δήμο σας. 

Όσο για την πολιτική λύση μέσω κόμματος ξεχάστε την. Οι αμεσοδημοκράτες ψηφίζουν όσο οι υγιεινιστές καπνίζουν. Είναι σαν να πουλάτε νέα μάρκα τσιγάρων σε μη καπνιστές. 

Για να γίνει κάτι τέτοιο αυτό θα προκύψει σαν πολιτική εταιρεία-(κλέψτε και αυτήν την λέξη τσάμπα είναι για να πουλήσετε διαφορά όπως κλέψατε τον πολιτικό φορέα)- μεταξύ εταίρων δηλαδή ίσων και ομοίων κληρωτών βουλευτών με ετήσια θητεία βάσει κανονισμού της που εντέλει και τις αποδοχές τους να επιστρέφουν για την διενέργεια δημοψηφισμάτων που θα διαμορφώνει το πρόγραμμα της μέσα στην βουλή με αποκλειστικό στόχο την μεταβολή του πολιτεύματος σε δημοκρατία και όχι την ύπαρξη και παραμονή ενός ακόμα κόμματος για την αυτοεξυπηρέτηση του με αποτέλεσμα την διάβρωση του ιερού σκοπού της ελευθερίας γιατί αυτός είναι ο σκοπός της και όχι μια νέα "δημοκρατική" ποίμανση..


 ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΩΝ

 

Νόμοι
Ποινές - Δικαιώματα
Κοινωνική - Οικονομική Πολιτική
Σοφιστική Σχολή
Συνδρομές - Εισφορές


Επιστροφή